Ommetjes bestellen

Ommetjes door het parkinsonbrein

Art.nr. 1
€ 19,69
Op voorraad
1
Productgegevens

Ommetjes door het parkinsonbrein is een zelfhulpboek voor en door mensen met parkinson en hun naasten. Met dit boek willen we mensen in staat stellen de obstakels in het denken die hen het meest in de weg zitten te benoemen, discussies faciliteren over een relatief onzichtbaar onderwerp, mensen inspireren de omwegen van hun lotgenoten uit te proberen, informeren en bewustwording stimuleren. De denkobstakels en omwegen zijn opgehaald als onderdeel van een wetenschappelijk onderzoek: De COPIED studie. COPIED staat symbool voor van elkaar leren door elkaar te kopiëren.

Dit boek is bedoeld om op je gemak door te bladeren, om open te laten liggen op een bladzijde die jou aanspreekt, om te bespreken met de mensen die je lief hebt, om mee te nemen naar je zorgverlener, om te laten slingeren en dan te kijken wat er gebeurt als anderen het zien liggen. Het is bovenal bedoeld om denkobstakels bij parkinson zo zichtbaar te maken dat de onzichtbaarheid ervan geen obstakel op zich meer is.

De genoemde kosten zijn exclusief verzendkosten. Het is ook mogelijk de boeken op te halen op de Ooijse Bandijk in Ooij (bij Nijmegen). Dat bespaart verzendkosten. U kunt daarvoor tijdens de bestelprocedure een afspraak maken. Wilt u meer dan 8 boeken bestellen? Neem dan even contact op voor een aanbod op maat.


Bewaar dit product voor later

Hier kunt het full-colour, hardcover boek ‘Ommetjes door het parkinsonbrein’ tegen kostprijs bestellen. Elk boek wordt met de hand ingepakt en ze worden een keer per week verstuurd. We hebben expliciet gekozen voor een fysiek exemplaar omdat de digitale snelweg bij mensen met parkinson vol denkobstakels bezaaid bleek te liggen. We hebben gezien dat het keukentafelexemplaar het door ons beoogde gesprek heel laagdrempelig op gang brengt. Tot slot komen de vele omwegkaarten die het boek rijk is vooral tot haar recht op ware, bedoelde pizzadoosgrootte.  

Er is ook een gratis digitale open access versie beschikbaar. Deze kunt u hier inkijken en downloaden. De werking hiervan is niet onderzocht.   

Schuiven naar boven